Páginas

JORNADES DE FORMACIÓ: 27 de maig

Una part molt important del nostre projecte Trenzas són les jornades de treball entre el professorat de les tres escoles i les jornades de formació.

Aprofitant que del 25 al 29 de maig hi havia les colònies amb l'alumnat de les tres escoles, vam organitzar dos jornades de formació.

Aquestes jornades de formació les vam organitzar conjuntament amb el Centre de Recursos de Lleida, i les vam fer extensives a d'altres escoles i instituts. També hi van participar professors de la facultat de ciències de l'educació de Lleida.
Avui us presentem la primera jornada de formació.


VISITA A L'ESCOLA DELS ENCANTS DE BARCELONA

Situada a prop de la plaça de les Glòries, és una escola de nova creació que el proper curs estrenarà nou edifici, ara estan en barracons. Actualment a l'escola hi ha fins a tercer.
La seva organització i funcionament és per ambients. A la seva pàgina web podeu trobar el seu projecte educatiu i les seves actuacions:
Escola Dels Encants
L'alumant està agrupat internivells: petits (educació infantil) i mitjans (primer, segon i tercer).
Aquesta organització és la que nosaltres  tenim a la ZER, agrupem als nens i nenes no per cursos sinó per cicles o en grups de més cursos.
El paper dels pares i mares és molt important a l'escola dels Encants. Nosaltres també compartim aquest principi, la relació amb els pares i mares és constant i molt estreta.Ens va "encantar" l'escola i compartirem les nostres experiències amb els nostres claustres per tal de fer una anàlisi del nostre propi funcionament i fer propostes a curt i mig termini.