Páginas

VERMUT PEDAGÒGIC

Una de les activitats que vam realitzar a la Trobada de mestres que vam fer a Lleida va ser el "Vermut pedagògic".
A les 13h ens vam reunir tots els mestres de la ZER Alt Segrià i les nostres companyes de València i Galícia que van participar a la Trobada.
Vam voler compartir les nostres experiències viscudes visitant d'altres escoles. En concret Uxía va compartir amb tots nosaltres algunes de les seves vivències i reflexions.
Va ser molt interessant!!
Gràcies!!

COLÒNIES A POBLET

Els nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior vam anar tres dies al camp d'aprenentatge dels monestirs del císter, vam anar a Poblet.
Ja portàvem temps treballant el projecte interdisciplinari de l'edat Mitjana i la visita al monestir de Poblet va ser molt enriquidora.
Poblet és un monestir de monjos cistercencs que segueixen la regla de Sant Benet. Al 1991 va ser declarat per l'UNESCO Patrimoni de la Humanitat.
Vam visitar el monestir, vam veure com vivien i viuen els monjos, vam fer d'arquitectes i de picapedrers, ens vam convertir en cavallers, en reis ...
Però potser serà millor que mireu les fotos...XXV TROBADA ZER ALT SEGRIÀ

Aquest any vam celebrar la XXV Trobada de la ZER.
Vam estar tot el dia fent activitats tots junts a una de les escoles, aquest curs tocava a l'escola Blanca de Villalonga de La Portella.
La Trobada de fi de curs vol ser  una cloenda lúdica del curs escolar. I una cloenda tots junts.
Vam organitzar teatre, jocs musicals, una marxa cap a una necròpoli romana propera, jocs tradicionals, ...
Ens ho vam passar genial!!
TEATRE EN ANGLES

Aprofitant que celebràvem la Trobada de la ZER a l'escola Blanca de Villalonga de la Portella, vam organitzar dos obres de teatre interactives de teatre en anglès ( una per educació infantil i l'altra per a cicle inicial) i un taller de cuina en anglès per a cicle mitjà i cicle superior.
Prèviament les mestres d'anglès ja havien realitzat diverses activitats relacionades amb aquestes actuacions.
Ens ho vam passar superbé!!