Páginas

JAZZ

Aquesta setmana la nostra escola sona a jazz quan entrem, a l'esplai i quan eixim. Hem aprofundit una miqueta més en els seus inicis: 

El jazz és un estil musical que sorgí  en l'estat de Lousiana, concretament a Nova Orleans, on hi havia molts esclaus d'origen africà. En moltes àrees del sud dels EEUU, els esclaus freqüentment es reunien i cantaven de manera improvisada, cosa que caracteritza el jazz, el fet de no haver de seguir una partitura prèviament escrita.      
Les primeres manifestacions del jazz eren ritmes i melodies associats al treball al camp, però poc a poc s'introduïren en aquestes manifestacions els europeus i els americans, i generaren una música que fusionava les arrels dels uns i dels altres.                                                                         
Una vegada sabuda la teoria, hem passat a la pràctica, i quina manera millor que improvisant? 
Ens hem divertit molt inventant-nos melodies sobre una base de blues!!

Esperem que vos agrade!!!.MUSICALS I: MARY POPPINS

Si existeix alguna representació artística que concentre les arts escèniques, musicals i plàstiques; son els Musicals. Per això anem a treballar al tercer cicle aquest gènere artístic que concentra molts dels aspectes que estem veient al projecte. Per començar hem realitzat un treball i hem exposat l'obra de Mary Poppins. Una cuidadora de xiquets màgica que des del moment en que entra en la casa d'una gran família comença a encisar a tots els membres per la seua diversió, els seus amics i els seus trucs màgics.
Us adjuntem diferents imatges per a que vegeu les disfresses tan aconseguides que havem reunit per ficar-nos millor al paper a l'hora de la representació!! Després d'açò hem cantat la cançó "Superfragilisticoespialidoso" amb la resta de companys i ens hem divertit molt.
 I ara el vídeo: