Páginas

TALLERS DE SANT JORDI A EDUCACIÓ INFANTIL

Els nens i nenes d'Educació Infantil s'ho van passar molt bé fent el taller de Sant Jordi.
Vam ver barrets, cascs, escuts, flors...
Què divertit és Sant Jordi!!!!!


SEURAT I LES EMOCIONS

Seurat i les emocions a partir de les tonalitats lluminoses

Seurat fou un pintor que va destacar per la seua técnica "puntillista". És per aquest fet que a Educació Infantil del CEIP Mare de Déu dels Xics de La Font de la Figuera ha estat un pintor objecte d'estudi, ja que considerem que les seues obres. amb predomini del colors càlids, promou el treball d'emocions positives, que podem identificar i relacionar amb diverses situacions i estats d'ànim.
A partir de les impressions que deriven de l'estudi de les seues obres, hem abordat els sentiments de l'autor, dintre de la controvèrsia del poc reconeixement que va tindre la seua obra al llarg de la seua vida i la importància que va adquirir després de la seua mort.

I amb tot, contextualitzant el treball amb els aconteciments de l'entorn, hem composat un quadre de la tardor i l'hem decorat a partir de la tècnica "puntillista". A més de passar-ho molt bé, hem descobert que podem convertir-nos en artistes fent ús d'un recurs molt senzill: els punts!

Fins i tot la natura ens ofereix mostres com aquestes...


 Resultado de imagen de seurat y el otoño

MIRÓ A L'AULA D'EI 4 ANYS

Joan Miró era pintor i escultor. Cuidava la gent i li agradaven els animals . Era  simpàtic i li agradava pintar.
Dibuixava  llunes, estrelles, planetes. També quadrats, triangles   rodones. Feia   taques, ratlles i punts de molts colors com el groc, vermell, blau, negre i el verd.
També feia servir el marró i el taronja. Pintava amb pinzells prims i gruixuts.  Dibuixava i també esquitxava amb un pinzell.

A l'escola de La Font de la Figuera, Educació Infantil 4 anys, hem descobert a Miró i ens hem sentit atrets per la peculiaritat dels seus traços. Son pareguts als nostres!
Per això, després d'estudiar la combinació de figures i colors que utilitzava, ens hem atrevit i creat el nostre propi "Miró"
El resultat ha estat genial, cadascú ha fet figures que després hem juntat fent un collage.KANDINSKY I L'EXPRESSIONISME A EI

Vassily Kandinsky fou un pintor nascut a Moscou que, tot i que estudià dret, prompte es va interessar pels estudis artístics.
En poc de temps, es convertí en pintor professional que exposava les seues obres a les principals galeries d'art d'arreu del món.
La seua tipologia artística va des de les tendències abstractes fins fins l'art concret, que el va caracteritzar els darrers anys de la seua vida.

A Educació Infantil hem treballat aquest autor des de la varietat de formes i colors, i la combinació d'aquestes. Per aquest fet, després de tractar nocions generals relatives a la biografia, hem treballat algunes de les seues obres i finalment, hem optat per elegir una forma característica i decorar-la lliurement, cada alumne, utilitzant ceres toves. Després hem fet una composició entre totes les creacions i ens ha quedat un quadre molt bonic...!!! Però en aquesta ocasió la tècnica ens ha fallat i les fotos de càmera s'han borrat!!!!
Malgrat això vos deixem aquesta imatge de l' obra treballada:


Resultado de imagen de kandinsky para niños