Páginas

LOGO DE LA ZER

Avui us volem presentar el Logo de la ZER.

Durant el mes de març i abril ha tingut lloc el concurs públic, obert a tota la comunitat educativa per seleccionar el nostre logo.

Estem molt contents per la participació que hem tingut, és per això que volem donar les gràcies a tots els qui heu participat i donar també l'enhorabona a la guanyadora: l'Alexandra Balaguer.MINI-CONCERT INTERCICLE

Les activitats intercicle també són una part important del nostre treball i és per això que els alumnes de quart de primària han fet un mini-concert per als alumnes d'Educació Infantil 4anys.
Ací teniu les imatges.

CONCERT INTERCICLE on PhotoPeach

TRENZO DECORANT EL CENTRE II

En educació infantil, la trenzo decoració ha quedat així: Els dibuixos dels alumnes han ilustrat les llegendes de la Sirena de Sàlvora i de Sant Jordi i el drac, les llegendes que hem anat treballant per a que els més menuts conegueren als nostres associaciats.TRENZO DECORANT EL CENTRE I

Seguim trenzo decorant el centre, tant en E.Infantil com en E.Primaria.
Les trenzo escultures que ens proposaren en la inauguració del projecte, quan estiguerem en Aguiño, les hem anant fent per cicles.
Els alumnes de primer cicle han fet les seues composicions, els del tercer cicle les han anant unint i els alumnes de segon cicle, les han adequat i col·locat en el racó de TRENZAS.
Aquest és el resultat.

Per altra, part també hem trenant i trenant i clar, aquestes trenes també formen part de l'ambientació del centre.