Páginas

DIA DE L'ARBRE

Ens agrada conèixer com treballen els nostres companys de projecte, però també ens agrada que ells ens coneguen a nosaltres.
És per això, que anem a mostrar-vos una de les activitats que solem fer anualment amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Font de la Figuera, el dia de l'arbre.
Però com "una imatge val més que mil paraules" ací en teniu unes quantes:I ací unes altres:

DIA DE L'ARBRE 1 on PhotoPeach

DIA DE L'ARBRE 2 on PhotoPeach

CONCERT DIDÀCTIC 3ª PART

I per a finalitzar el concert la Banda Juvenil va nterpretar quatre peces de música de bandes sonores de pel·lícules: "La bella i la bèstia", "Rocky", "Titànic" i la "Maldición de la Perla Negra".
Ací teniu alguns fragments de la seua magnífica interpretació.
Moltes gràcies!!!


CONCERT DIDÀCTIC 2º PART

El concert didàctic va seguir i se'ns va explicar quin era el paper del director i es van demanar voluntaris per a dirigir la banda.
Ací teniu alguns fragments de la interpretació d'aquests futurs directors:Naiel, Vicent i Néstor.


I també vos adjuntem fotos del gran moment.

DIRECTORS DE BANDA on PhotoPeach
Alguns mestres pujàren a l'escenari col·laborant amb la banda.


I alguns xiquets/-es pugueren seure's prop dels seus instruments favorits i excoltar com sona la banda des de dins.

CONCERT DIDÀCTIC 1º PART

L'1 d'abril, com  activitat de cloenda del segon trimestre, realitzàrem al Teatre Juan de Juanes, un concert didàctic a càrrec de la Banda  Juvenil de la Societat Musical La Lira Fontiguerense.
En primer lloc, la directora de l'escola de música, Àngela Sanz, ens va presentar la sessió, als jovens músics i al director de la Banda, Mariano Ferriz.
Després d'afinar, els músics entraren en calor, interpretant la peça "El caloret..."


A continuació se'ns va explicar com s'afinava en un assaig i a veguerem com s'agrupen per famílies els instruments de la banda: vent-fusta, vent-metal, corda i percussió. També els diferents instruments que composen cada família i la seua varietat. Els propis músics foren els encarregats d'explicar-ho.

Ací teniu també un recull d'imatges.

INSTRUMENTS on PhotoPeach

PATCHWORK

Els mestres també hem volgut fer una aportació específica al projecte TRENZAS i és per això que han fet un taller de patchwork.
Així que mans a la tela!!!
Hem fet unes banderes amb lletres per decorar el centre, però clar, pensant amb els nostres companys de projecte, hem fet moltes lletres més per compartir i els anem a enviar un paquet... esperem que els agrade!!!