Páginas

VIATGE D'UN CARGOL

Els nens i nenes d'Educació Infantil hem anat a l'Auditori de La Caixa a fer un taller musical titulat "Viatge d'un cargol".Els nens i nenes participants en aquest taller han posat so i música a les peripècies d'un cargol, que per combatre l'avorriment, s'aventura a fer un viatge a través del conte.
Utilitzant instruments hem fet un recorregut pel món del so i de la música tot treballant conceptes musicals bàsics com ara el so, el silenci, la intensitat, l'altura...
Ha sert molt divertit!!!!!
TROBADA DE TARDOR DE TOTA LA ZER

El passat dia 29 d’octubre vam fer la Trobada de Tardor  de la ZER a Esport Natura, a Vilanova de Segrià.
Vam estar fent jocs i activitats diverses en grups, i gaudint d’un magnífic dia de sol, gairebé primaveral, a la tarda vam poder viure una representació teatral molt divertida.
Vam passar-ho molt bé!

LA ZER ALT SEGRIÀ ANEM AL TEATRE

El dia 5 de novembre  els de Cicle Inicial i Cicle Mitjà hem anat al Teatre de l’Escorxador de Lleida a veure l’espectacle "Julieu i Rometa".
En Julieu i la Rometa són dos clowns que tenen una il.lusió: representar la gran tragèdia dels enamorats de Verona, Romeu i Julieta de William Shakespeare.
Però…  està escrita en un llenguatge molt extrany, i amb la nostra col·laboració, i de tot el públic, hem pogut veure la capacitat d’improvitzar dels actors, per poder conèixer aquesta peculiar versió del clàssic del geni anglès.

Ens ha agradat moltíssim.