Páginas

IOGA I MÚSICA

Els alumnes de 5é han fet unes sessions de Ioga, amb música per tal de desenvolupar i millorar el seu estat físic i anímic.
Han fet diferents postures i ejercicis de relaxació com aquests:


I és clar, en la meditació guiada, van imatginar que un animalet ens pujava pel cos i el nostre company Rubén, va recordar el seu gat, que va perdre feia dues setmanes i van aflorat els seus sentiments. Aleshores el grup, es va fondir en un abraç per a donar-li suport emocional.


PERO... ¿QUÉ ES UNA TRENZA?

Xiquets i xiquetes, anem a fer un projecte que es diu "TRENZAS" o en valencià, trenes, els diguerem i aquell xiquet que abans mirava cap a la finestra, es gira i diu:
- I què és una "TRENZA"?.

" Una trenza es un tipo de estructura o patrón que se caracteriza por entrecruzar tres o  más tiras de algún material fácilmente manipulable o flexible como alambre, material téxtil  o cabello"

I nosaltres afegim, fins i tot entrecreuem aspectes d'aprenentatge, activitats, cultures i llengües. 
Per altra part,  tampoc contàvem que alguns xiquets i xiquetes, no sabien com "fer" una TRENZA o trena, així que no entendrien el sentit del projecte si no ho experimentaven.

Així que, mans a la TRENZA:

Anem a fer "TRENZAS"
Mireu aquestes!!!
Nosaltres també en fem. 
Necessitem ajuda!!!
Mira, es fa així!
Mireu quantes hem fet!!!!

TRENZO-LLIBRETES II: EL RESULTAT

Ací tenim el resultat d'algunes de les Trenzo-Llibretes de segon cicle. 


 


 

 

Els hem afegit una pegatina del logo de TRENZAS, per a que recorden aquest projecte i tot el que estem aprenent.


TREZO-LLIBRETES I: EL PROCÉS

Els alumnes de segon cicle, han fet una "TRENZO-LIBRETA", és a dir, una llibreta personalitzada amb motius del projecte, per tal d'anotar coses relacionades amb el treball que estem fent. 
Hem treballat en equip, alumnes de tercer i alumnes de quart, amb mestres especialistes i mestres tutors i ha sigut molt gratificant i les llibretes són molt guapetes...
Mireu el procés...

Escoltant l'explicació.
Comencem a crear. 
Uff!!! Quantes coses a elegir!!!
Les "trenzo-libreta" van prenguent forma 
Lucas, ja té la seua!!!