Páginas

SONS DE L'ENTORN

Hui ha sigut un dia molt complet!!!
Hem fet una eixida pel poble, per a comprar, ja que hem començat el tema de l'ús dels diners! Però clar, cada cosa que fem, intentem aprofitar-la perquè tot és educatiu i això de treballar per competències, ens fa fer coses com les d'avuí.
Vos contem... Ferem la llista de la compra i el pressupost, arreplegarem diners... I hui... Amb el carro de la compra, pel poble.
Però... hem fet més coses... Hem treballat els SENTITS, entre altres, escoltar...el SILENCI, el CANT dels pardals, el SOROLL dels camions, dels cotxes, la VEU dels mercaders, dels tenders, la veu de Pepín, el SO de les màquines enregistradores, de les màquines treballant... fins i tot la MÚSICA d'algun mòbil. Hem aprés a apreciar les seues diferències i a gaudir dels nostres sentits, ací i ara i les vivències que ens proporciona l'entorn. Fins i tot hem parlat amb una dona, en la que mai havien parlat!!!
També hem desenvolupat l'OLFACTE, cada tenda té un olor diferent, la carnisseria, el forn, el supermercat, fins i tot el pati de l'escola i el carrer, es poden diferenciar per aquest sentit!. I per últim, hem experimentat com se sentiríem si no tinguérem el sentit de la VISTA, hem caminat amb els ulls tancat i hem sentit molta por, per què no sabíem orientar-nos.
En tornar a l'escola hem esmorzat i hem tret conters!. Hem gastat els diners molt bé i s'hem ajustat al pressupost, però sobretot hem aprés de totes les coses que hem fet!!!.
Vos mostrem unes imatges de l'eixida.