Páginas

MÚSICS I ARTISTES ESCOLARS

Al CEIP. Mare de Déu dels Xics, tenim molts músics: tant alumnes com pares/ mares i mestres i és per això, que enguany aprofitant el projecte TRENZAS, estem incorporant a les activitats quotidianes als nostres particulars artistes. 
La música está presente en el dia a dia, per a entrar al centre, per a eixir a l'esplai, per a entrar, per a anar a casa, per a les festes, per a treballar a l'aula, etc, però enguany estem gaudint d'un ambient musical especial i els músics són part activa de l'aprenentatge, no sols a l'aula de música, on fem habitualment audicions, sino també en altres àrees del curriculum.
En concret a l'aula de quart de primària hem treballat la música i la pintura, per a estudiar l'epoca històrica que abarcà tot el segle XVII i principis del XVIII, l'època del Barroc. Escoltàrem diferents músics barrocs:I després ferem els nostres propis recitals de música, tant per als companys d'aula com per als companys de cicle, i gaudirem d'unes sessions molt entretingudes.

      Per últim, també estudiarem la pintura barroca, fent un recorregut per pintor tan assenyalats com Velazquez i en el seu honor, ferem una gran Menina entre tots, que a més a més, ens va aprofitar per a rebutjar el maltractament. Ací teniu les imatges.