Páginas

ÉS L'HORA DELS ADÉUS !!

Ja fa un any des que vam començar el projecte "Trenzas" i ara és l'hora dels adéus. Mirant cap enrera veiem moltes activitats compartides, molts moments especials, moltes cares rient, moltes cares mirant amb uns altres ulls.
El projecte ens ha fet més grans.
A l'alumnat li ha obert el seu camp de treball al compartir activitats amb companys i companyes llunyans en territori però que els hem sentit molt propers. Els moments de les colònies han estat moments de camaraderia, d'unió, de veure que és molt més el que ens uneix que el que ens separa.
Al professorat ens ha donat l'oportunitat de compartir un projecte amb companys de A Coruña i València. Les sessions presencials de treball a Aguiño i Lleida han set moments meravellosos tan a nivell personal com a nivell professional. Les trobades a Barcelona i València alumnat i professorat han set moments de reflexió, de formació.
La comunitat educativa (pares i mares, ajuntament, ...) també ha gaudit del projecte i l'ha anat seguint.
Ara que  és l'hora dels adéus tal com diu la cançó us hem de dir adéu-siau, però no és un adéu sinó un a reveure. Els nostres camins durant un any han estat units i aquest fet ens ha canviat a les tres escoles. Haurem de trobar la bareta màgica per tal de continuar plegats.

Aquest no és un adéu... sinó un ... a reveure!!