Páginas

MAI UN ADÉU ÉS PER SEMPRE, SEMPRE ESPEREM UNA NOVA OPORTUNITAT.

Com passa el temps.!!! Sempre tan ràpid !!!
D'aquest fet ens deixen constància els/les alumnes, que des de que prenem contacte amb ells, creixen, maduren, aprenen i es desenvolupen com a persones. Però també, com a docents medim el temps tots els dies, en la planificació i adaptació constant de la programació d'aula, als trimestres, a les avaluacions ....
Si fem una ullada enrere ens n'adonarem que ja fa un any que ens vam unir per dissenyar, al paper, el projecte TRENZAS. Al llarg d'aquest temps hem donat llum i vida a les línies generals que vam establir, hem aprofundit el coneixement dels alumnes i educat en els valors de respecte, integració cap a les tradicions i pertinença a una cultura.
També, aquest viatge ens ha permès conèixer altres mestres i alumnes, compartir amb ells experiències diverses, en la distància i en la proximitat, i crear un clima de treball que ha fet superar totes les nostres expectatives.
Un any després som millors persones perquè hem rebut una educació de millor qualitat i som millors mestres perquè hem qüestionat les idees de la nostra pràctica educativa, modificant i ampliant amb noves innovacions que ens han arribat arreu la cultura espanyola.
Però no diguem adéu, diguem fins prompte, perquè sempre estarem esperant una nova oportunitat, una nova convocatòria que, de nou, ens permeta obrir la porta a nous horitzons educatius i deixar entrar a l'escola l'aire de la renovació, el coneixement i la innovació.

L'any 2015 ja ha passat, però, al terreny educatiu i a la trajectòria de la nostra escola, un profitós record ens ha deixat. Companys, a La Font de la Figuera sempre tindreu mestres i alumnes, però sobretot persones, esperant les vostres notícies! Fins aviat!!!