Páginas

PROJECTE DELS OCELLS A EDUCACIÓ INFANTIL

El nostre projecte va començar una tarda en una conversa a classe. Tots exposàvem el tema que més ens interessava. Després de discutir-ho entre tots vam arribar a la conclusió que volíem treballar: ELS OCELLS. Ja teníem projecte!! Els nens/nenes van estar molt engrescats i els pares i mares també!! Vam rebre la visita del pare del Josep de P3 que ens va portar una gallina periquita. La vam observar, agafar i fins i tot perseguir per l'aula... :) També ens va portar una mostra de diferents tipus d'ous. Uns més grans i d'altres més petits. Nosaltres havíem de saber de quina au eren. Per últim va explicar que a casa tenien una gallina màgica ... que feia ous de ... I, sorpresa!!! Hi havia un ou de xocolata per a cada nen/nena.
Un altre dia va venir el tiet del Pol de P4 amb els seus canaris. Va explicar moltes curiositats dels diferents objectes que hi havia a la gàbia, els va explicar com vivien en parelles, el que menjaven i com ho feien. També els va ensenyar diferents tipus d'ous. Per últim també va portar una sorpresa que havia preparat la padrina del Pol: Eren les plomes de la cua del paó!! Què boniques!!  
 L'Arlet ens va portar els seus ocellets. Vam observar les seves parts, els colors, els sons que feien ... La Carla també va voler portar el seu ocellet que era diferent al de l'Arlet i vam poder observar moltes característiques de les que anàvem treballant. Amb la Júlia vam poder veure un niu de veritat. El vam tocar, descobrir de quins materials estava fet, ... I també vam fer una caseta de cartró on els ocells poden viure. Quines manualitats!!!
 Tots els nens i nenes vam participar en el projecte portant imatges, animals de peluix, revistes, llibres...   I, quan ja pensàvem que el projecte ja acabava... doncs, resulta que la gallina periquita del Josep havia tingut pollets i ens els va voler portar!!!
MOLTES GRÀCIES A TOTS PER FER POSSIBLE UN PROJECTE TAN INTERESSANT I RIC !!!!