Páginas

MÚSICA ELECTRÒNICA

La música...
Quina música t'agrada?
Quin és el teu grup favorit?,
Quin és el cantant més guai?...
Per donar cabuda a tots, estem treballant la música de tot tipus. I quina és la música de la dècada del 2010?...Doncs, la música ELECTRÒNICA. I és per això que hem portat al cole un DJ, a més a més músic, professional del clarinet i un artista en conjunt, Jordi Sanz Mompó, el germà de Joan el mestre de música de la nostra escola.
Jordi ens va intentar mostrar quin ha segut el seu camí en la vida i com ha anat creixent en relació amb la música amb l'objectiu que nosaltres siguem capaços de fer un treball interior i reconèixer que és el que realment ens agrada o que és el que millor se'ns dona.
Tan interessant va ser la segona part en la que ens van mostrar les produccions musicals com la primera, perquè contava la seua experiència personal. Des de ben menut sentia atracció per la música, esta atracció va fer que s'interessara molt per tot el relacionat en la seua formació. Açò li va permetre créixer ràpid perquè era el que realment li agradava. Ens va proposar que ens férem preguntes sobre el que realment ens agradava o érem bons i ens ho va resumir en tres paraules que sempre recordarem!

Passió, missió i visió!!

També Jordi, va fer una xicoteta sessió més personalitzada,  dins d'un projecte que estem realitzant al centre per evitar el fracàs escolar,  amb els alumnes en risc.
Per últim, ferem pràctiques amb la seua taula de mescles i fins i tot ballarem!!!

MÚSICA ELECTRÒNICA ALUMNES

A més a més vos convidem a escoltar a Jordi i a Joan,  si voleu relaxar-se en aquest enllaç:

MÚSICA PER RELAXAR-SE

o si esteu més animats i voleu ballar en aquest altre enllaç:

MÚSICA PER A BALLAR