Páginas

DONES GRANS! GRANS DONES!

Amb motiu del DIA de la DONA, i encara que per a nosaltres tots els dies ho són, hem fet algunes activitats al voltant de la commemoració i del projecte TRENZAS.
Després de veure els videos dels referents femenins, hem investigat sobre altres dones, que en diversos camps professionals, culturals i socials, han sigut i són referents, com per eixemple: l'aviadora, Amèlia Mary Earhart; l'escriptora, Joanne Rowling; la pintora Frida Kahlo; la científica, Marie Curie; l'astronauta, Valentina Vladimirovna Tereshkova ; la violinista, Anne-Sophie Mutter; la política, Ana Mato; la nadadora, Mireia Belmonte, i fins i tot una jugadora de futbol, que va jugar en l'equip juvenil de l'Aguiño, Verónica Boquete; etc. així fins completar un elenc de dones que són un model i un eixemple a seguir.
En aquest cas i després d'arreplegar informació sobre la seua vida i ela seua activitat professional, hem pensat que la part expositiva tenia també la seua importància i donat que com se sol dir, una imatge val més que mil paraules, hem fet aquesta composició. 
Cregueu que ho hem aconseguit? Esperem que sí.
Als alumnes que l'han visitat, els ha agradat molt!!!

  DONES GRANS, GRANS DONES!!! on PhotoPeach
 

I això no és tot... seguirem informant-vos.