Páginas

PRESENTACIÓ DEL CEIP.MARE DE DÉU DELS XICS

Abans de començar les activitats del projecte TRENZAS, volem mostrar-vos qui som i com treballem a La Font de la Figuera (València).
Som un centre de 9 unitats, des d’Educació Infantil fins a 6é de primària i ens agrada treballar de manera innovadora i és per això pel que intentem embarcar-se en nous projectes que ens ajuden a dur endavant la nostra tasca educativa.
Ací teniu un resum del festival de Nadal 2014/2015, en el que ferem un viatge musical pel món, i com no, començarem cantant nadales valencianes, gallegues i angleses, per tal d’anar introduint els nostres alumnes més menuts, en la pluralitat lingüística del projecte que anem a encetar. Mireu, mireu!!!


EDUCACIÓ INFANTIL

Després els alumnes d’Educació Primària, ens transportarem en un viatge pel temps i per llocs com Xina i Grècia, al primer cicle. PRIMER CICLE DE PRIMÀRIA

També els alumnes de tercer i quart de primària, representarem un obra teatral titulada: 
"L'ós cansat"


    
SEGON CICLE DE PRIMÀRIA

I amb els alumnes de tercer cicle, continuaren el viatge per Àfrica i l’Oest Americà.  Tots els cicles, feren balls, decoració i vestimenta típica de cadascú d’aquests països.


TERCER CICLE DE PRIMÀRIA

I és clar, que abans preparen els decorats, assajarem els teatres, els balls. etc. Ací teniu les fotos de la preparació. 

 

Els balls 


 Els decorats
El teatre

Anem trenant escenaris artístics, pintura, música i teatre… però ara ve la gran aventura, la que farem junt al CEIP. Heroinas de Sálvora (Aguiño/A Corunya) i la ZER. Alt Segrià (Vilanova de Segrià/Lleida) 

Bé, ara ja ens conegueu un poc més… comencem TRENZAS el nostre projecte conjunt… fins prompte.